2019-05-07 05:07:03• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Legyen ma különösen óvatos azzal, amit gyógyszerként bevenne

Napi horoszkóp május 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Az ön uralkodó planétája, a Mars a harmadik sorsterületén együttáll a Holddal. Ma kissé veszekedős hangulatban van, főleg a közvetlen környezetével, szomszédaival perlekedik. Legyen annak tudatában, hogy most ingerlékeny, szeszélyes és lehet, hogy kissé erőszakos is, ennek fényében menjen bele az éles pengeváltásokba vagy szópárbajokba.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Merkúr ma az ön első sorsterületén halad át, kisebb-nagyobb mértékben makacssága is jelentkezhet. Rugalmas gondolkodásra lenne szüksége, máskülönben ez a viselkedésmód rögzül, és még büszkélkedhet is vele, hogy az, amit egyszer a fejébe vett, nem is lehet másképp.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold ma az ön első sorsterületén vonul át és egy feszítő fényszöget alkot a Neptunusszal: ez nem a világos döntések meghozatalának időszaka, készüljön fel arra, hogy holnap újból értékelheti a mai napon történteket.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ön csalódott lehet, ezért töltsön egy kis időt egyedül, magányában ön hamarosan fel tudja tölteni lemerült akkumulátorait. Tartsa magát távol az alkoholtól vagy egyéb tudatmódosító szerektől.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Közérzete nem a legkiválóbb a mai napon. Ön rengeteget dolgozik, érthető, hiszen aki valamilyen formában vezetője egy közösségnek, annak illik példát mutatni. Azért az egészségére vigyázzon, mert amit érez, az a túlzott igénybevételtől van.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Társkapcsolata mostanában egyre inkább mutatja az elhidegülés jeleit. Beszéljék meg őszintén a problémákat és mondjon igazat, ugyanerre kérje meg partnerét is, mert fennáll a megtévesztés esélye.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Az ön uralkodó planétája, a Vénusz nem túl jó helyzetben áll az ön hetedik sorsterületén. A hiba nem az ön készülékében van, mégis fennáll a szakítás veszélye. Ha szóváltásra kerül szó, most hiába az ön diplomatikus kifejezőkészsége, partnere nagyon viaskodik.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Könnyen lehet, hogy ma gyermekét füllentésen kapja, gondolkodjon el ennek okán, lehet, hogy a gyermek fél igazat mondani? Akkor ez arra enged következtetni, hogy ön túl sokat követel.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma nem úgy érzékeli a világot, ahogy az ténylegesen van, előjöhetnek tudattalan félelmei, ami gátlásainak oka és ezek átszínezik a dolgokat. Legyen ma különösen óvatos azzal, amit gyógyszerként bevenne, mert szervezete nem a megszokott módon reagálhat.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ön és a szülei között ma feszült hangulat van, ez nem megszokott dolog önöknél, gondolkodjon el sérelmei okán és legyen igazságos. Lehet, ha objektív köntösben látja a dolgokat, már nem tűnik olyan veszélyesnek a helyzet.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Figyeljen oda az anyagi kérdésekre a mai napon, könnyen lehet, hogy félreértések áldozata lesz vagy figyelmetlenségének az a következménye, hogy önt megrövidíthetik anyagilag.


Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold és a Neptunusz hatására ön álmodozó lesz, hajlamos lehet a világtól való elfordulásra. A legjobbat úgy tudná kihozni a mai napból, ha pihenéssel töltené az időt...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: